«C-komando»: kirjaviga jättis naise koduta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire peab nüüd elama ubrikus.
Maire peab nüüd elama ubrikus. Foto: C-komando

«C-komando» poole pöördunud Maire kinnitusel pettis  tütar pettis temalt välja ligi 8000 eurot kindlustusraha. Ühe kirjavea tõttu on naine ilma nii kodust kui rahast.

Maire pöördus C-Komando poole juriidilise probleemiga, mis sai alguse 2011. aastal, kui temale kuuluvas, kuid välja üüritud korteris toimus põleng. Abikäe remondi teostamiseks ulatas Mairele noorema tütre mees. Maire probleem ei oleks täna nii lootusetu, kui ta ei oleks teinud ühte kirjaviga...

Vaatamata sellele, et Maire on siia ilma sünnitanud kaheksa last, püüab ta hetkel ellu jääda vanas mahajäetud uberikus, kus talvele vastu pole võimalik enam minna.

Seadusest lähtuvalt on lastel ülalpidamiskohustus, see tähendab oma vanemate eest hoolt kanda. Süüvides olukorda sai «C-komando» meeskond aru, et juriidiliselt on õigus nõuda lastelt seaduse täitmist, kuid psühholoogiliselt mitte.

Kanal 2 probleemsaade «C-komando» on eetris kolmapäeviti kell 22:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles