Tuleviku lennukid: lastevabad alad ja palju ruumi jalgadele

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air lennuk.
Estonian Air lennuk. Foto: Jelena Rudi

Kui uskuda Briti lennufirma Thomson Airway tulevikuvisooni, võib tulevikus pikke lennureise lausa nautima hakata.

Lennufirma avaldas oma viie aasta plaani nii uute toodete kui ka teenuste osas ning lubas muuta perereisid praegustest innovaatilisemaks, kirjutas Business Insider.

Uute võimalustena pakub firma välja nn sotsiaalse istumisnurga, kuhu mahub kuus inimest ning mis on samas disainitud ka suurematele peredele. Lisaks sellele korraldatakse pikematel lendudel lastele mõeldud tegevusi, näiteks loetakse pere kõige pisematele unejuttu.

Peale selle plaanitakse lennukitesse ka lastevabu tsoone. Näiteks kavatsetakse luua «duoistmed». Need koosnevad kahest suuremast istmest ja selle vahel asuvast väiksemat istmest, mida saab kasutada lauana, kus võib hoida näiteks šampanjaklaase.

Firma sõnul planeeritakse luua lennukisse ka sellised osad, kus oleks jalgadele rohkem ruumi. Samuti plaanitakse hakata pakkuma suleteki ja -padja kasutamise võimalust ning reisisihi rahvuslikke hõrgutisi.

Lisaks plaanib firma koolitada ühe meeskonnaliikme nii hästi välja, et ta teaks sihtkohast kõike ning oskaks soovitada reisijatee vaatamisväärsusi, mida sihtpunkti jõudes kindlasti külastada.

Enamikke neist lahendustest peetakse enam-vähem võimalikeks, kuid päris kindel lennufirma uuendustes siiski ei ole.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles