«C-komando» sai ehitusfirma juhtumit lahendades petta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Proua Isabella on oma talumaja korrastamisel hätta jäänud.
Proua Isabella on oma talumaja korrastamisel hätta jäänud. Foto: «C-komando»

«C-komando» püüdis tuua selgust  kodumaja remontinud  proua Isabella ja talle töid teostanud erinevate ehitusfirmade vahel.  Püüdes proua murele lahendust leida, sai paraku petta ka saatemeeskond.

Isabella on oma vana talumaja renoveerimisse paigutanud kümneid tuhandeid eurosid, kuid tänaseks on siiski reaalne, et maja kukub kokku. Naine müüs aasta tagasi maha tütre kolmetoalise korteri Lasnamäel, et renoveerida Järvamaal asuv maamaja. Kuigi raha ehituse teostamiseks oli naisel kohe maksta, on tööd ikka veel lõpetamata. Isabella väidete kohaselt on teda petetud.

Esmalt tundis Isabella end tüssatuna siseviimistlustöid teostanud Aleksandri poolt. Järgmine väidetav kelm oli ehitusfirma El San, kelle esialgne hinnapakkumine tõusis tööde käigus pea kahekordseks.

Saate meeskond asub välja selgitama, kas naist on tõesti petetud. Neli kuud kulunud probleemistiku lahendamisse kutsuti appi ka ekspertiis.

Hea lugeja! Millised on sinu kogemused ehitusfirmadega ja ehitajatega? Kui palju me saame usaldada ehitusfirmat, kes teostab töid ilma lepinguta?

«C-komando» on Kanal 2 eetris täna kell 22:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles