Selveri uuendus teeb ostud suurel ekraanil nähtavaks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri suurel ekraanil on ostud kenasti näha.
Selveri suurel ekraanil on ostud kenasti näha. Foto: Lugeja pilt

Selveri kassadesse on ilmunud suured ekraanid, kus saab näha ostude nimekirja, aga ka seda, kui palju sooduspakkumiste pealt kokku hoiti.

«Mitmes Selveris uuendatakse sel aastal kassad, võttes kasutusele kaasaegseim tehnoloogia ja samas hakatakse kasutama suuremat kliendiekraani,» rääkis Selver AS juhataja Kristi Lomp. Ta lisas, et seda tehti sooviga tulla vastu klientidele, kes palusid võimalust ostu sooritamise ajal näha paremini ostude nimekirja ja hindu. Samas möönis Lomp, et tegelikult valitseb jaekaubanduses trend suuremate, värvilisemate ja informatiivsemate ekraanide kasutamisele.

Kui Rimi mõni aeg tagasi suured ekraanid üles pani, siis pahandas see paljusid ostjad. Lombi sõnul Selveri kliendid nurisenud ei ole. Tallinna Kaubamajas on samasugused kliendiekraanid kasutusel juba üle aasta ning on saanud samuti positiivset tagasisidet. «On igati tervitatav, et kliendil on jooksvalt ülevaade toodetest mida ta ostis ja ka iga toote hinnast, samas näeb ta ka kogu aeg kogusummat/ostukorvi maksumust, mida siiani ei näinud,» arvas Lomp..

Esimesena uuendati Tallinna Järve Selveri ja Tartu Anne Selveri kassad. Järgnevad Punane Selver, Kadaka Selver, Pirita Selver, Tondi Selver, Merimetsa Selver, Mai Selver, Krooni Selver, Centrumi Selver, Peetri Selver, Balti jaama Selver ja Astri Selver. Kokku tulevad uued ekraanid 13 poodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles