Tuntud ärimees rajab hooldekodu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõni hooldekodu sarnaneb hotellile.
Mõni hooldekodu sarnaneb hotellile. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuressaare haigla kõrval asuvale krundile, mida praegu teatakse ka koerte harjutusplatsina, peaks asjade ladusa edenemise korral kahe-kolme aastaga kerkima nüüdisaegne korterite süsteemil põhinev hooldekodu sadadele eakatele.

Sel nädalal Kuressaare linnavalitsuse istungil algatatud detailplaneeringuga tahab ettevõtja Tullio Liblik rajada Energiamaja Konsultatsioonid OÜ nime all Aia tänav 29 hoonestamata krundile nüüdisaegse kuni kolmekorruselise hooldekodu, kirjutab Meie Maa.

Esimeses etapis valmib hoone, kus on kokku 140 tuba, teises etapis aga eraldi hoone, kus on 72 tuba.

Nii-öelda eakatepõud uut kavandatavat hooldekodu Tullio Libliku arvates ei ähvarda. «Mina teie vanust ei tea, aga küll teie ka varsti kliendiks tulete,» naljatas ta vastuseks küsimusele, kust kõik need eakad leitakse, kes seal uues hooldekodulinnakus elama hakkavad. Liblik lisas, et hooldekodu polegi vaid mõeldud Kuressaare linna kodanikele. «Siia saab tulla kõikjalt Eestist,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles