Voodimadratsit tuleb kaitsta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodimadratsi kaitseks tuleks osta ka kattemadrats.
Voodimadratsi kaitseks tuleks osta ka kattemadrats. Foto: Teet Suur / Virumaa Teataja

«Tänapäeval on hea voodi väga kallis ja selleks, et see kestaks, ainult linast ei piisa,» rääkis kodutekstiile õmbleva ettevõtte Henrietta juhataja Maila Hõim. Tema sõnul tuleb selleks, et kallis madrats kaua vastu peaks, hankida juurde odavamad asjad, mis seda kaitsevad. «Mis siis, et see teeb voodiostu veelgi kallimaks, aga tulebki osta, et see kallis voodi kestaks,» oli Hõim veendunud.

Selleks et voodimadrats ei hakkaks vajuma, tuleks juurde osta kattemadrats, mis kaitseb paksu madratsit. Kattemadratsi peale võiks käia froteelina, mille peale pannakse tavaline voodilina. «Kui ma selle kõik maha võtan, siis tavaline voodimadrats näeb välja nagu eile poest toodud, kuigi ma olen seal kümme aastat maganud,» tõi Hõim näite oma kodust.

Ka on voodit parem n-ö riietada, kui sellel on kattemadrats peal. «Paljudel on kattemadrats olemas, aga nad hakkavad kummiga lina toppima ka ümber voodimadratsi, see on täiesti mõttetu,» ütles Hõim. Kui aga kattemadratsi ostmine üle jõu käib, siis vähemalt  kummiga froteelina võiks ikkagi madratsi kaitseks osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles