Pädaste lõpetab hooaja, ent avab talvel korraks uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pädaste mõis on üks kahest hotellist, mis on Hotelstars süsteemi alusel sel aastal viis tärni saanud.
Pädaste mõis on üks kahest hotellist, mis on Hotelstars süsteemi alusel sel aastal viis tärni saanud. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Maailma hotelliparemikku kuuluv Pädaste luksuslik spaakompleks Muhu saarel lõpetab laupäeval, 1. novembril suvehooaja viiekäigulise õhtusöögi ja kontserdiga restoranis Alexander, kus klaveri taha istub majaperemees Imre Sooäär ise.

Meenutatakse suve ja lauldakse koos tuntud laule. Peol on oodata ka üllatusi. «Meil oli väga hea hooaeg, üks parimatest,» tundis Hotelli - ja restoraniomanik Martin Breuer rõõmu. «Külastajad said nautida Muhu saare ilu ning muidugi ka uue peakoka Yves Le Lay loomingut,» rääkis ta.

Erandkorras avab Pädaste uksed ka tänavu aasta lõpus, 26. detsembrist kuni 11. jaanuarini, tutvustamaks külalistele Muhu talvevõlumaad. Kavas on pidada ka kaunis aastalõpupidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles