Stockholmis hakatakse talvemasendust ravima taksos

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Stockholmi taksofirma püüab  oma klientidele pakkuda sõidu ajal teraapiaseanssi, et aidata võidelda talvemasendusega.

Oled sa teinekord taksosõidu ajal lobisenud nii palju, et tundub, nagu oleks olnud tegu teraapiaseansiga? Järgmisel kahel nädalal saab selline teraapia aga tegelikkuseks, sest Stockholmi taksofirma saadab kolm väljaõppinud psühholoogi koos taksojuhiga tööle, kirjutab Local. Raviv taksosõit tuleb ette tellida. Ühe projektiga seotud psühholoogi Mia Fahléni sõnul ei ole ükski sõit liiga lühike. «Me ei tea täpselt, kui pikaks sõit kujuneb, nii et me oleme paindlikud,» rääkis ta.

Naine usub, et isegi 10minutiline sõit on piisavalt pikk, et jõuda probleemide põhjusteni või vähemalt neid märgistada, et inimene saaks oma elu muuta. Taksoteraapia maksab vähem kui tavaseanss psühholoogi juures. Naise sõnul võib inimesi puudutavaid probleeme ette ennustada. «Paljud inimesed on üksikud. Stockholmis on palju üksi elavaid inimesi,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles