Elron püüab rongide ülerahvastatusele lõppu teha

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puupüsti täis õhtune Viljandi rong.
Puupüsti täis õhtune Viljandi rong. Foto: Albert Truuväärt

Elron lisab pärastlõunasel ajal Tallinna- Rapla ja Tallinna-Türi liinile paar uut väljumist, et vähendada õhtuse tipptunni aegset ülerahvastatust.

Alates 31. oktoobrist lisanduvad pärastlõunased Tallinna-Rapla (väljumine Tallinnast kell 14.45) ja Rapla-Tallinna reisid (väljumine Raplast kell 15.53), teatas Elron. Lisaks hakkavad alates 31. oktoobrist senini tööpäeviti käigus olnud reisid nr 377 Tallinn-Türi (väljumine Tallinnast kell 17.37) ja nr 378 Türi-Tallinn (väljumine Türilt kell 19.58) käigus olema iga päev.

«Sõiduplaani täiendamine toob kaasa ka muudatused läänesuunal, nimelt jäävad ära praegu tööpäeviti kell 17.00 ja puhkepäeviti kell 21.51 Pääskülast Tallinnasse väljuvad reisid (nr 710 ja 712),» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Ta selgitas, et nimetatud muudatused tulenevad liikluskorralduslikest põhjustest – rongifirma peab liigutama ronge Pääsküla depoost Balti jaama teistel aegadel. «Tallinna-Pääsküla liinil on rongiliiklus üsna tihe, nii et reisijate mugavus ei tohiks sellest oluliselt kannatada,» arvas Kongo.

Lisaks tuletab Elron reisijaile meelde, et alates 31. oktoobrist muutuvad seoses oktoobris raudteel toimunud remonttööde lõppemisega taas graafikujärgseiks Aegviidu-Tallinna reisi nr 409 väljumisajad – rong hakkab väljuma Aegviidust taas kell 8.20 ehk praeguse muudetud graafikuga võrreldes 10 minutit varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles