Estonian Air hakkab tegema tšarterlende Türki ja Horvaatiasse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air.
Estonian Air. Foto: Toomas Huik

Estonian Air allkirjastas koostööleppe reisikorraldajatega Novatours ja TEZ Tour, mille alusel hakkab puhkusereisijaid 2015. aastal lennutama Türki ja Horvaatiasse.

«Meie koostöölepe on positiivne uudis lennufirmale, reisikorraldajatele ja ka kõigile Eesti puhkusereisijatele. Kindlasti on reisijatel tore ja hubane suhelda pardal koduses keeles nii puhkusereisile minnes kui ka tulles ning näha puhkuse lõppedes naeratavaid kodumaise lennufirma pardateenindajaid. Pöörame senisest rohkem tähelepanu tellimuslendude turule, sest nii saame oma lennukeid rohkem töös hoida ja vaba lennukiressurssi ökonoomsemalt kasutada,» lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Estonian Airi lennud Antalyasse Türgis, mida korraldavad Novatours ja TEZ Tour võrdse partnerluse alusel,  hakkavad toimuma kord nädalas laupäeviti aprilli lõpust kuni oktoobri lõpuni.

Estonian Airi lennud koostöös Novatoursiga Rijekasse Horvaatias hakkavad toimuma kord nädalas reedeti juunist augustini.  

Reisikorraldaja Novatours, kes prognoosib eeloleval suvehooajal reisijate arvu kasvuks ligi 10 protsenti, avas oma 2015. aasta suvehooajamüügi juba käesoleva kuu keskel. «Otsisime pikalt seoses reisijatemahu kasvuga lennuvedaja osas värskendust. Eelistasime Estonian Airi, kuna nende lennukid sobivad meie kasvanud vajadustega kõige paremini. Lisaks omame kodumaise lennupartneriga varasemast ajast positiivset koostöökogemust,» selgitas Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. 

«Estonian Airi lennukite ökonoomsus ja hea lennuulatus sobib Rijeka ja Antalya lendudeks väga hästi,» lisas Uustal.

«TEZ Touri lendude maht Türki on aastast aastasse suurenenud, mistõttu tekkis meil vajadus täiendava lennupartneri järele,» kommenteeris TEZ Touri tegevjuht Tatjana Arhipova.  «Kvaliteet on meie jaoks väga tähtis ja seepärast otsustasime lisalende Türki teha koostöös Estonian Airiga, kellel on igati kaasaegne lennukipark. Samuti ühtivad meie põhimõtted, sest nii TEZ Tour kui ka Estonian Air soovivad pakkuda oma klientidele igati stabiilset, turvalist ja kliendisõbralikku teenindust.»

Estonian Airil on järgmiseks aastaks sõlminud koostöölepingud veel mitme Eesti reisikorraldajaga. Ühtekokku teenindab Estonian Air 2015. aastal ligi 30 Eestist algavat marsruuti tuntud puhkusesihtkohtadesse.

Estonian Airi lennukiparki kuulub seitse lennukit: neli Embraer 170 ja kolm CRJ900 NextGen. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles