Elion pakub nüüdsest ka numbritega pulti

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni nuppudeta ja nuppudega pult.
Elioni nuppudeta ja nuppudega pult. Foto: Elion

Koos uute Arrise digiboksidega hakkab Elion pakkuma ka raadiosagedusel töötavaid numbritega ja numbriteta pulte.

Arrise digiboks muudab nutiTV senisest veelgi kiiremaks ning raadiosagedusel töötavate pultidega ei pea digiboks enam olema otsenähtavuses, kinnitab Elion.

«Oleme oma klientide hulgas viinud läbi kasutajatestid, mille tulemusena selgus, et pooled klientidest soovisid numbritega puldilahendust, teine pool oli aga väga rahul praeguse lihtsa puldi kasutamisega,» ütles Elioni televisiooni ja multimeedia valdkonna juht Karl Anton, kelle sõnul lisatigi seetõttu valikusse numbritega pult.

Anton selgitas, et puldivalik sõltub suuresti sellest, milline on televaataja harjumus - järelvaatamise teenuseid kasutavad kliendi eelistavad enamasi lihtsa puldi lahendust ning need, kes vaatavad peamiselt telekanaleid tavapäraselt, eelistavad numbrite kasutamise võimalust.

Lisaks on nüüdsest Elioni nutiTV klientidele varasemast soodsam ka digiboksi üürimine, mis on seadmete soetamiseks enamasti kõige praktilisem lahendus. Klient pole üürides seotud tähtajalise kohustusega ning kui tulevikus tulevad veel uuemad seadmemudelid, saab vanad seadmed välja vahetada.

Peale kolmeaastast üüriperioodi saab klient digiboksi omanikuks ning enam renti maksma ei pea. Ühtlasi laieneb kliendile kogu üüriperioodi vältel garantii ehk vigade korral vahetatakse olemasolev seade ilma lisatasudeta uue vastu välja.

Uue Arrise digiboksi üür on 1,99 eurot kuus, mis sisaldab digiboksi ja tasuta numbritega või numbriteta pulti. Komplekti hind kohe välja ostes jääb varasemaga samale tasemele ning maksab 99 eurot.

Uued S4 puldid töötavad ka eelmise põlvkonna (Motorola) digiboksiga, kuid digiboks peab olema puldiga otsenähtavuses, kuna Motorola digiboksidel puudub raadiosageduste tugi. Seega saavad Motorola digiboksi kasutavad uue nutiTV kliendid, kellel on praegu lihtne (numbriteta) eelmise põlvkonna (S3) pult, soovi korral soetada endale uue põlvkonna numbritega (S4) puldi.

Vana nutiTV kliendid, kellel on Motorola digiboks ja kes 31päevase proovipakkumise käigus uuele nutiTV-le üle lähevad, saavad sobiva puldi tellida otse teleriekraanilt. Vana nutiTV klientidele, kellel on Amino digiboks, soovitab Elion üürida uue Arrise digiboksi, millega saab kaasa ka tasuta uue puldi ning proovida uut nutiTV-d 31 päeva tasuta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles