Eestist saab järgmisest suvest otse Kreekasse puhkama

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnasse hakkab Aegean Airlines lendama 168-kohalise Airbus 320-ga.
Tallinnasse hakkab Aegean Airlines lendama 168-kohalise Airbus 320-ga. Foto: SCANPIX

Kreeka lennufirma Aegean Airlines alustab järgmise aasta suvel Tallinn-Ateena otselendudega, vahendab Tallinna Lennujaam.

Otselennud Tallinnast Ateenasse hakkavad esimesel aastal toimuma hooajaliselt, üks korda nädalas laupäeviti. Avatav lennuliin võimaldab lisaks otseühendusele mugavalt Ateenas ümber istuda ja jätkata reisi kolmekümnesse Kreeka sihtkohta, Lõuna-Itaaliasse või Küprosele.

«Kreeklased on äärmiselt külalislahke rahvas ja Kreeka on tuntud kui suurepärane puhkuse veetmise koht. Lisaks Ateenale on Kreeka täis toredaid ajaloolisi paiku ja saari, kuhu nüüd saab mugavalt Kreeka oma lennufirmaga lennata,» rääkis Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

Aegean Airlines on Kreeka suurim lennufirma, mis lendab lisaks 33 kodumaisele sihtkohale rohkem kui 87 rahvusvahelisse lõpppunkti Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Lähis-Idas. Tegemist on täisteenindusega lennufirmaga, mis pakub mugavaid ühendusi ning korralikku pardateenindust, sh süüa ja juua.

Hooajaliste lendudega alustamine on Sakkovi sõnul igati mõistetav. «Kui läheb hästi, siis tuleb sagedusi juurde,» avaldab ta lootust aastaringseks otseühenduseks Kreekaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles