Taxifyst tellitud takso juht esitas tavatult suure arve

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Taxify nutirakenduse abil takso tellinud mehel tuli loodetud odavama sõidu asemel maksta hoopis tavapärasest rohkem.

«Olen Taxify teenust mõned korrad kasutanud kindlal marsruudil. Alati on arve enam-vähem sama mis telefoni teel tellides ehk 4.50,» kirjutas Tarbija24 poole pöördunud mees. Viimane kord valis ta Taxify pakutud odavaima takso.

«Kohale jõudes oli summa mitu eurot kallim, kuigi kirjade järgi ei oleks tohtinud. Tšeki peal oli kirjas ainult ooteaeg ja summa,» kurtis ta. Mehe sõnul vaatab ta alati sisse istudes akna peal olevat hinnakirja ja selle kohaselt oleks arve pidanud olema hoopis 4 eurot ehk veelgi vähem kui telefonitsi tellides.

«Tavaliselt pöörduvad kliendid otse meie poole, et me saaksime probleemsete taksojuhtidega tegeleda,» selgitas Henri Mikkor Taxifyst. Kõigi liituvate taksojuhtidega saab firma  personaalselt kokku, et vaadata üle nende kehtiv taksolitsents ja kinnitada hinnad.

«Kui taksojuhi kohta saame negatiivset infot, võetakse tema ja kliendiga ühendust, et probleemile lahendus leida,» rääkis Mikkor. Alati kontrollitakse klientide poolt tulnud infot ebaõige info kuvamise kohta, sealhulgas kaardimakse olemasolu ning ebaõigete hindade kuvamise kohta Taxify rakenduses. «Blokeerime juhid, kes küsivad sihipäraselt kliendilt kõrgemat hinda, kui on kuvatud meie rakenduses,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles