Elion sattus alusetult süüdistuste alla

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni logo.
Elioni logo. Foto: Elion

Mitu päeva levis sotsiaalmeedias süüdistused, nagu oleks Elion enne ostuööd hindadega manipuleerinud, tänaseks on selgunud, et need olid alusetud.

«Tänaseks oleme välja selgitanud ka põhjuse, miks Hinnavaatluse foorumi põhjal võis teha järelduse, nagu oleksime vahetult enne Ostuööd tavahindu tõstnud,» teatas Elioni avalike suhete esindaja Marek Unt. Süüdistused tuginesid Hinnavaatluse foorumi infole, mis, nagu selgus, oli väär.

«Hinnavaatluse foorumi kuvatõmmistel põhinevad väited, et Elion tõstis Ostuöö eel hindu, et kuvada tarbijale suuremat hinnavõitu, ei vasta tõele,» kinnitas Tanel Raud Hinnavaatlusest. Ta selgitas, et Elioni e-poes on kolm erinevat hinda: tavahind, kliendihind ja Ostuöö hind (soodushind) ning tavapäraselt põhinevad Hinnavaatluse graafikud Elioni tavahinnal. «Antud juhul sattusid aga hinnakirja, mille Hinnavaatlus oma süsteemi alla laadib, tavahindade asemel sisse Ostuöö hinnad,» selgitas ta.  Pisut hiljem, kui tavahinnad süsteemis taastusid, jättis see graafikul mulje hinnamuutusest vahetult enne Ostuööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles