Lugeja küsib: kas nad tahavad, et ma veel ühe järelmaksu võtaks?

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi telefonid.
Samsungi telefonid. Foto: AP/Scanpix

«Sain täna (eelmisel nädalal - toim.) sellise smsi: Kiirusta! Vaid nädala lõpuni valitud Samsungi nutitelefonide hinnad osamaksetega ostes alates 3.75 eurost kuust. Maksan alles oma telefoni järelmaksu, mis nad Elisas üldse ei kontroll või tahavadki, et ma mitu järelmaksu neilt võtaks?» küsis lugeja.

Vastab Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Kliendid on meil erinevate vajadustega ja kuna tänaseks on osade nutiseadmete hind muutunud niivõrd taskukohaseks, soetavad paljud Elisa kliendid perre osamaksetega mitu seadet.  

Elisa seadmete valikus on üksjagu väga hea hinnaga nutitelefone, mille puhul igakuine osamakse jääb madalaks ning annab kliendile võimaluse soetada krediidilimiidi piire ületamata mitu seadet. Oluline on ka teada, et osamaksete puhul, erinevalt järelmaksust, ei lisandu seadme tasule intressi. Seadme hind jagatakse 24 kuu peale ilma lisakuluta.  

Kui kliendi küsimusele vastata, siis sellele samale numbrile klient uut seadet vormistada ei saa, kuid lisanumbrit avades ja krediidilimiidi olemasolu korral, saab ta lisaseadme osamaksetega soovi korral soetada küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles