Estonian Air muudab lennule registreerumise korda

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Moskvast, Peterburist või Kiievist lendu alustav Estonian Airi reisijal on edaspidi valida, kas maksta lennujaamas check-in' i eest 10 eurot või teha seda ise tasuta.

Eco ja Light piletiga reisijatele jääb endiselt ka tasuta lennule registreerimise võimalus kas firma kodulehel või automaatse check-in'i näol, teatas Estonian Air.

Estonian Airi kodulehel saab check-in' i teha 36 tundi kuni 45 minutit enne plaanipärast väljumist kõigile Estonian Airi lendudele.

Automaatse check-in' i tellimiseks tuleb pileti ostmise käigus sisestada reisija mobiiltelefoni number. Telefoninumbri saab hiljem broneeringusse lisada Estonian Airi kodulehel «Minu ostude» kaudu. Automaatse check-in'ikorral saadetakse reisija mobiiltelefonile automaatselt lennule registreerumise kinnitus koos pardakaardi lingiga lennule eelneva päeva õhtul.

Samas peavad Kiievist, Moskvast ja Peterburist lendu alustavad reisijad arvestama sellega, et lennujaama piiri- ja turvakontrollis nõutakse prinditud pardakaardi esitamist. Reisijad, kellel on check-in Estonian Airi kodulehel tehtud, kuid puudub võimalus pardakaardi trükkimiseks, saavad trükitud pardakaardi tasuta lennujaama check-in'i lauast.

Tasuta saavad endiselt check-in'i lauas registreeruda ka Flex ja Business piletiga reisijad SAS EuroBonus plaatinumkaardi omanikud, reisijad, kelle lend on tühistatud ja asendatud teise lennuga ning grupitellimusega ja erivajadustega reisijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles