Lugeja küsib: miks näosaate otseülekanne järsku tasuliseks muutus?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade. Foto: TV3

«Olen sättinud end igal pühapäeva õhtul kell 19:30 arvuti ette, et vaadata «Su nägu kõlab tuttavalt» otseülekannet. Eile oli üllatus suur, kui selgus, et pean nüüd selle eest maksma. Ma ei saa aru, miks see alguses tasuta oli ja siis järsku tasuliseks muutuks?» küsib lugeja.

Vastab TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

TV3 Play otseülekannete vaatamise võimalus laienes alates 13. novembrist rahvusvaheliseks. See tähendab, et huvipakkuvaid saateid näeb nüüd otsepildis üle maailma ning see rõõmustab kindlasti kõiki, kes elavad Eestist väljas, kuid soovivad samuti TV3 lemmikprogramme online-versioonis internetist jälgida. Uuendusega seoses teavitasime TV3 Facebooki lehel, et otseülekannete vaatamine on seoses süsteemi arendamisel tekkivate lisakuludega nüüdsest tasuline - päevapileti maksumus on kolm eurot ning kuupileti ehk 30 päeva pileti hind kuus eurot. Jätkuvalt on tasuta otseülekandes olemas «Seitsmesed uudised» ning loomulikult on endiselt tasuta terve TV3 Play järelvaatamisvõimalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles