Lufthansa sattus peeniseskandaali

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa lennuk.
Lufthansa lennuk. Foto: Toomas Huik

Saksa lennufirma pardaajakirja sattus pilt, mille pärast oli ettevõttel nii piinlik, et see otsustati üle kleepida. Kõigis 265 000 eksemplaris.

Kes viimasel ajal Saksa lennukompanii Lufthansa lennule sattunud ning tundnud huvi novembri pardaajakirjas pealkirja all «Turteltuvid kalmaaridega – aasialaste lemmiksaar Jeju» avaldatud reportaaži vastu, kus turiste Lõuna-Koread avastama kutsutakse, võis näha seal juures ka kummalist kleebitud leheküljeosa.

Jeju, nagu ütlevad kogenud reisijad, on armunute paradiis. Ka reportaaži juures ilmunud fotod kinnitavad seda – valged rannad, kaljurannikud ja sügavsinine meri. Kõik näib esmapilgul väga sulnis ja harmooniline, kuni jõuame leheküljele 36, mis on poolenisti valge paberilehega ülekleebitud, kirjutab Saksa väljaanne Bild.

Foto: Lugeja

Uudishimulikum lennureisija, kes kleebise alla piilus, nägi seal midagi, mis tekitas Lufthansas sedavõrd suurt piinlikkust, et kokku 265 000 eksemplari otsustati sellelt leheküljelt üle kleepida. Mõnikord eemaldati ajakirjast koguni terve lehekülg.

Ajakirja online-versioonis katab nimetatud ala hall kast, mille all on säilinud vaid pildiallkiri: «Kõiksugu kondiitritooted, mida Armastusemaa pargist saab (Park Loveland – toim.)». See allkiri on vihje sellest, mis kaetud alal kunagi nähtav oli – peenise- ja rinnakujulised küpsetised.

Lennufirma põhjendab nende jaoks piinlikku seika sellega, et Lufthansaga lendab kliente väga paljudest erinevatest regioonidest kel kõigil on väga erinev kultuuriline taust. Pilt ei ole lihtsalt sobilik ning võib paljusid solvata, leiab lennufirma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles