Rimi rosinakohupiim ei väsi üllatamast

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosinad
Rosinad Foto: SCANPIX

Tartlanna Jana on korduvalt ostnud Rimi rosinatega kohupiimakreemi, mis kord «uputab» rosinatest, teinekord annab neid aga tikutulega taga otsida.

Sel nädalal Tasku Rimist rosinatega topsikohupiima ostnud Jana üllatus taas, kui märkas kohupiimas vaid kolme rosinat. «Ausalt öeldes nägi see välja nagu vanilje kohupiimakreem. Segasin seda ja lugesin rosinad ära: täpselt kolm oli. Tegelikult on neil selle kreemiga alati mingisugune probleem, kord on nii, et kreem on rosinatest «must», kord on väga valge see asi,» rääkis Jana.

Foto: kriisis.ee

Rimi pressiesindaja Katrin Bats suhtles rosinatega kohupiimakreemi tootjaga ning selgitas, et rosinaid ei doseerita eraldi, vaid toode segatakse segumasinas vastavalt retseptile: kohupiim, suhkur, rosinad jne.

«Automaatliin villib topsidesse 150 grammi valmis rosinakohupiima segu ja kuna toodet on topsis ainult 150 grammi, võib väga üksikute topside puhul juhtuda, et rosinad jaotuvad ebaühtlaselt. Nii võib mõnesse topsi sattuda neid vähem ning teise pisut rohkem,» ütles Bats.

Ta lubas, et Rimi vaatab seadmete segamise automaatika kindlasti üle ning teeb omalt poolt kõik, et selliseid tooteid tulevikus enam kaubandusvõrku ei jõuaks. «Meil on äärmiselt kahju, et kliendile sattus toode, milles on vähe rosinaid,» lisas Bats.

Mullu kirjutas tarbijaportaal, et tallinlanna Ille leidis Rimi rosinakohupiima topsist vaid ühe rosina. Ta võttis Sadama Rimiga ühendust ja kauplus lubas konkreetse partii tooteid uurida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles