Elion hakkab klientide peal uut teenust katsetama

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT ja Elioni ühisesindus Ülemiste keskuses.
EMT ja Elioni ühisesindus Ülemiste keskuses. Foto: Tairo Lutter

EMT/Elioni meelelahutust pakkuv minuTV teenus on nüüd avalik test-verisoonis klientidele koduseks katsetamiseks.

«Uue põlvkonna meediatarbijad on järjest rohkem huvitatud lisaks reaalajas telesaadete jälgimisest, vaid on-demand-sisust - telesarjadest, filmidest, multikatest, mida saab vaadata just siis, kui ise tahad,» rääkis Eesti Telekomi TV ja multimeedia valdkonnajuht Karl Anton.

MinuTV stardib beeta-versioonis, mis tähistab viimast etappi teenuse arendustsüklis. «Ootame minuTV-d kasutama inimesi, kes on valmis jagama meiega oma arvamust ja tagasisidet, et saaksime teenust edasi arendada,» selgitas Anton.

MinuTV võimaldab ühe kuutasu sees vaadata sarju, filme, multikaid ja telekanaleid nutitelefonides ning tahvel-  ja sülearvutites (Android, iOS, Mac, Windows, Linux).

Sisupakkumisse kuuluvad sarjad hooaegade kaupa, üle 100 filmi videolaenutuses, telekanalid, lisaks lastele mõeldud sisu ning salvestamise ja järelvaatamise funktsioon.

Klientidel on teenust võimalik 31 päeva tasuta proovida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles