Hotell trahvis kliente paari halva kommentaari eest

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Briti abielupaar pidi hotellile Tripadvisoris halva iseloomustuse jätmise eest sada naela trahvi maksma.

Inglismaal Blackpooli linnas Broadway hotelli tuba broneerides tundus paarile piltide järgi, et tegu on kena paigaga, kirjutab The Telegraph. Kohale jõudes leidsid nad eest aga haisva, räpase ja rikutud toa, mille ühe öö eest pidi maksma 36 naela. Rääkimata plekilistest kardinatest ja vaibast, ei tulnud ka vannitoas olevast kraanist vett. Sellest probleemist hotelli töötajatele rääkides vastati neile, et et sellest ollakse teadlikud.

Nii kirjutas hotelli broneerinud naine hiljem Tripadvisori lehele, et hotell oli „räpane ja haisev osmik“. Nädala pärast avastas mees, et tema krediitkaardilt on lisaks 36-naelasele hotellitasule maha võetud veel 100 naela. Selle kohta hotellist aru pärides said nad vastuseks, et hotelli poliitika näeb ette halva iseloomustuse kirjutanud inimeste trahvimist. Lisaks ähvardati krediitkaardilt maha võtta veel 100 naela, kui paar peaks veel midagi Tripadvisorisse kirjutama.

Kohalike tarbijakaitseameti otsusel makstakse paarile raha tagasi ning hotellil kästakse oma poliitikat muuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles