Aedupidi - rõduaed

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline lilleaed  (lisaks veel 1 laiskliisu ja lobeelia ja mõned suvitavad toalilled) elab minu kodumaja rõdul Pärnumaal vaatamata kuumale suvele
Selline lilleaed (lisaks veel 1 laiskliisu ja lobeelia ja mõned suvitavad toalilled) elab minu kodumaja rõdul Pärnumaal vaatamata kuumale suvele Foto: Kiskjasiil

Minu kodumaja hakkas isa ehitama siis, kui ma käisin neljandas klassis. Sisse kolisime kuus aastat hiljem. Majal on poolteist korrust, avar kelder, garaaž ja mõnus rõdu. Nimelt on viimasele ehitatud selline äär, mis kaitseb otsese päikese eest, aga jätab ruumi valgusele.

Aastate jooksul on siin rõdul suviti magatud ja minu ja mu õe ja venna lapsed on seintele üht teist joonistanud. Mitmeid aastaid katsid rõdualust kuni katuseni elulõngad ja kuslapuu, kuni mõneaastatagune külm platsi puhtaks tegi. Kuslapuu jäi vanaks (20 aastat!) ja isa asendas selle viinamarjadega.
Seinalesirgeldajad on suureks kasvanud ja nüüd on siin rõdul Ebe lilleaed.

Kiskjasiili aed asub siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles