Sõidukikahjud kasvasid esimese lumega hüppeliselt

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Möödunud nädala lõpul sadanud lumi kasvatas kahjujuhtumite arvu kuni kolm korda.

If Kindlustuse teatel registreeriti lumisele reedele eelnenud päeval 28 sõidukikahju ning reedel kasvas sama arv juba 96ni.

96-st reedel juhtunud õnnetusest 59 olid liikluskindlustuse ning 37 kaskokindlustuse kahjud. Õnnetuste põhjused oli tüüpilised esimesele lumele: peamiselt libiseti otsa ees liikunud sõidukile või siis sõideti libeduse tõttu teelt välja.

PZU Kindlustuse edastusel registreeriti neil nädalavahetusel 43 liikluskindlustuse ja 37 kaskokindlustuse kahjujuhtumit, millele võib ettevõtte teatel veel lähipäevi ka lisa tulla.

Tänavu on If Kindlustusele sõidukikahjudest teada antud 20 062 korral, neist 7356 olid liikluskindlustuse- ning 12 706 kaskokindlustuse kahjud.

Esimene lumi näitas ka Autoabi teenuse kasutamise kolmekordset kasvu: enim vajati abi avariide puhul, aga oli ka vale kütuse kasutamist, rehviprobleeme ning teele tagasi aitamisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles