Uued tooted: jõululeibadest trühvliteni

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talleggi uued ahjukarbid.
Talleggi uued ahjukarbid. Foto: Tallegg

Poelettidele on jõudnud müügile Talleggi uute maitsetega ahjus valmistatavad kanaroad, Leiburi jõulutooted ning Reval Kondiitri käsitsi viimistletud trühvlid.

Tallegg valmistas sügis-talvisel hooajal uued erimaitsetega ahjukarbid: ahjukintsud barbecue-marinaadis, ahjupoolkoivad läätsede ja meega ning ahjutiivad datlisiirupi-balsamico kastmes.

Talleggi turundusjuhi Triin Kõrgmaa sõnul laiendab ettevõte ahjukarbis valmistatavate kanaroogade segmenti oma toodangus, kuna maitsestatud ja lihtsalt valmivate linnuliha toodete tarbimine on Eestis kasvutrendis. Samuti on tema sõnul tegemist heade alternatiivsete valikutega Talleggi ahjukanade austajatele.

Leibur teatas aga oma uutest jõulutoodetest - Leiburi Pühade Ruks, Rukkipala šokolaadi ja jõhvikatega ning Maiase sidruni-tšilli ning piparmündimaitselised piparkoogitainad.

Sel kuul jõudsid poelettidele ka uued Reval Kondiitri käsitsi viimistletud trühvlid. Neis on kasutatud Prantsuse luksusšokolaadi tootja Valrhona toorainet.

Reval Chocolate kommikarpidest leiab lisaks traditsioonilisematele maitsetele, nagu martsipan või kookos, ka näiteks tšilli, ingveri, oliivi-pipra, soola-karamelli või maasika-basiiliku maitsega trühvleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles