Pikalt planeeritud reis jäi lubatust lühemaks

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euphoria Tekirova hotellist avaneb GoAdventure kodulehe kinnitusel «suurepärane vaade merele ja Torosi mägedele»
Euphoria Tekirova hotellist avaneb GoAdventure kodulehe kinnitusel «suurepärane vaade merele ja Torosi mägedele» Foto: goadventure.ee

Tegelikult algasid Virge Õismäe ning tema kaaslaste – kahe lapse, õe ja õelaste – arusaamatused juba enne reisi. Reisikorraldaja GoAdventure ligi pool aastat varem antud kinnituse kohaselt pidi reisiseltskond majutatama Türgi lõunarannikul Antalya piirkonnas Euphoria Palm Beachi viietärnihotelli exclusive standard tuppa, kuid septembri lõpus teatati, et neid pannakse elama hoopis Euphoria Tekirova viietärnihotelli Garden Club Roomi.

«Kohale jõudes selgus, et hotell ei vastanud meie ootustele viietärnihotelli suhtes – polnud lubatud merevaadet ja diskomuusika kostis tuppa. Kuna oleme ka varem Türgis viibinud, oli meil võrdlus olemas nii hotelli kui ka seal pakutavate teenuste osas,» räägib Õismäe.
 
Kõige rohkem tuska valmistas naisele asjaolu, et tagasituleku lennuaega tõsteti 11 tunni võrra ettepoole, mistõttu tuli hotellist lahkuda juba 20. oktoobri õhtul kell 23.10, mitte aga järgmisel hommikul, nagu oli arvestatud. Seetõttu jäid üks öö hotellis ja hommikusöök ära.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles