Apple hülgab mustal reedel eurooplased

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel aastal esimest korda ei tee Apple eurooplastele musta reede puhul ühtegi eripakkumist.

Mõned aastad tagasi oli Apple üks peamisi musta reede Ameerikast välja eksportijaid, pakkudes näiteks Euroopas mitmeid erinevaid soodustusi nii oma poodides kui ka internetis, kirjutab Prantsuse veebiväljaanne MacGeneration.

Veel eelmisel aastal pakkus Apple musta reede puhul eurooplastele teatud toodetelt soodustusi. Kui USA kodanikud saavad sel aastal kindlate Apple’i ostudega kaasa kinkekaardi, siis eurooplased jäävad igasugustest eripakkumistest ilma.

See aasta on Apple musta reede perioodil rõhu asetanud hoopis võitlusele aidsi vastu. Seega läheb osa 28. novembril kuni 1. detsembril tehtud internetiostudest saadud tulu nende spetsiaalsesse aidsifondi (RED).

Niisiis saavad eurooplased järgnevatel päevadel soodustuste asemel hoopis ise annetada. Mõne allika kohaselt ei plaani Apple alates järgmisest aastast mustal reedel üldse osaleda.

Siiski pakuvad täna paljud Apple’i edasimüüjad nii Euroopas kui ka Eestis selle firma toodetele erihindu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles