Ehitustööd muudavad nädalavahetusel Elroni sõidugraafikut

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinn-Väike jaamas toimuvate ehitustööde tõttu on nädalavahetusel rongide sõidugraafikus muudatused, kuut reisi teenindatakse osaliselt või täielikult bussidega.

Edelasuunal on kogu marsruudi ulatuses asendatud bussidega reisid nr 261 (Tallinn-Rapla) ja 262 (Rapla-Tallinn), Tallinna ja Tallinn-Väike lõigul on bussidega asendatud reisid nr 370 (Türi-Tallinn) ja 376 (Türi-Tallinn), 041 (Tallinn-Viljandi) ja 375 (Tallinn-Türi) on Tallinn – Tallinn-Väike lõigul asendatud bussidega. Muutunud on ka väljumisajad.

Muudetud on ka mitmete teiste edelasuuna reiside väljumisajad. Muudetud sõidugraafikut saab vaadata SIIT ning asendusbusside peatuste täpseid asukohtasid SIIT.

Läänesuunal on oluliselt muutunud reiside 705 (Tallinn-Pääsküla), 719 ja 700 (Pääsküla-Tallinn) väljumisajad. Läänesuuna muudetud sõidugraafikut näeb SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles