Üleskutse: aita puuetega naistel jõulupidu korraldada

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupeole tuleb ka jõuluvana.
Jõulupeole tuleb ka jõuluvana. Foto: Panther Media

Tallinna ja Harjumaa puuetega naiste ühingu liikmed plaanivad korraldada 13. detsembril jõulupidu ning paluvad selleks abi.

«Kui Sinu südames on soov küpsetada midagi maitsvat jõululauale, poetada midagi kingikotti, mõni vahva idee vms, palun võta meiega julgesti ühendust: saada e-kiri thpnu@epnu.ee või helista telefonil 53 477 636,» ütles fondi esindaja.

Samuti vajab ühing raha, et tasuda invatranspordi, ruumi rendi ja muude pisemate väljaminekute eest.

Enamik ühingu liikmetest on vähekindlustatud, töötud või pensionieas üksikud erinevate puuetega naised ja emad, kellest paljud kasvatavad ka liikumispuudega last.

«Enamikel naistel on see aastas ainuke suurem üritus, kus saab tunda soojust ja lähedust. Juba tulek kodunt välja ja kokkusaamine teiste naistega, kultuurisündmusest osasaamine, kohvitamine, ühe laupäeva õhtu nautimine, on nende jaoks suur samm ja sündmus,» ütles esindaja ja lisas, et puude tõttu on see paljudele liikmetele ka suur väljakutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles