iPhone 7 – omaniku nägu tuvastav tahveltelefon

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud tehnoloogiaväljaanded spekuleerivad juba pikka aega Apple’i järgmise iPhone’i võimaluste ja väljanägemise üle.

Kuigi Apple presenteeris alles mõned kuud tagasi uusi mudeleid iPhone 6 ja iPhone 6 Plus, käivad juba üle maailma erinevates meediaväljaannetes spekulatsioonid iPhone 7 väljanägemise ja uuenduste kohta.

Korea Times näiteks pakub, et rivaalid Apple ja Samsung hakkavad tulevikus tegema iPhone’i jaoks koostööd, et arendada vajalikke osi. Seejuures aitab Lõuna-Korea ise toota uuele mudelile uusi akusid ja mälukaarte.

Itaalias tegutsev tehnoloogilist nõu pakkuv firma Set Solution kujutleb uut iPhone’i kandiliste vormidega ja kerge kaaluga – kuni 129 grammi. Samuti pakuvad nad uue nutitelefoni paksuseks vaid 5,4 millimeetrit. Ettevõtte arvates võiks uus seade meenutada oma mõõtmetelt veelgi rohkem tahvelarvutit, mille ekraani kõrgus on kuni 13 sentimeetrit. 

Set Solution pakub samuti, et iPhone võib välja tulla kaheekraanilise telefoniga – üks ekraan nii ees- kui tagaküljel. See uuendus parandab ettevõtte sõnul ilmselt selfie’de kvaliteeti. 

Hiina ajaleht Economoc Daily News pakub, et uuel mudelil võib olla ka 3D-ekraan, mille jaoks aga ei ole vaja spetsiaalseid prille. 

AppleInsider kirjutab, et Apple patenteeris juba üle aasta tagasi seadme, mis on üleni kaetud AMOLED (aktiivmaatriksiga orgaaniline valgusdiood) tehnoloogial valmistatud ekraaniga. See seade võimaldab paljude muude funktsioonide hulgas ka näiteks automaatset omaniku näotuvastust.

Apple laseb uue iPhone’i erinevate allikate kohaselt välja ilmselt järgmise aasta septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles