Evelin Ilves lubab kokaraamatut

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Evelin Ilves avaldas suhtlusportaalis Facebook saladuse, et pärast presidentuuri ilmub tema sulest kindlasti nii mõnigi kokaraamat.

«Mul on kohtumistelt ja visiitidelt juba kingiks saadud raamatutäis põnevaid retsepte nii Eestist kui üle maailma :-). Kui midagi head pakutakse, ma alati küsin retsepti ja enamasti ka antakse rõõmuga. Uskuge, ühtviisi elamuslikud on nii Kiideva soolasilgud kui Pariisi noobli restorani Napoleon!» lisas presidendiproua.

Raamatumõtted avaldas Evelin Ilves vastuseks toitumisnõustaja Aet Trisbergi märkusele presidendiproua kirja pandud koogiretsepti kohta. «Evelin, Sinu retseptid huvitaks kindlasti väga paljusid inimesi, Sul on silma pildistamiseks ning sulg jookseb hästi - ava enda toidublogi. See oleks strateegiliselt väga hea plaan tõsta tervisliku toitumise populaarsust, kui ka Sinu enda reaalsed retseptid ja toitude saamislood jõuaksid internetti.» kirjutas Trisberg.

Seepeale vastaski Ilves, et blogi pidamiseks pole tal aega, kuid raamatuid võib tulevikus oodata küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles