NutiTV vaatajaid ootavad ees muudatused

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni uue nutiTV kanalite list.
Elioni uue nutiTV kanalite list. Foto: Elion

Uuest aastast toimuvad Elioni nutiTV kanalivalikus mõningad muudatused.

«Alates 1. jaanuarist toimuvad muutused Elioni nutiTV filmikanalite valikus. Telekanal TNT film asendub kanalitega K1 ja HD1, mis toovad vaatajani parimad Hollywoodi ja Euroopa filmid erinevatest žanridest,» edastas AS Eesti Telekomi meediasuhete juht Raigo Neudorf.

«Lisaks asendub telekanal Star alates 01.01.2015 FilmBox Arthouse kanaliga, mis toob sõltumatud ja kunstifilmid laia publiku ette. Lisaks uutele auhindadega pärjatud filmidele näidatakse ka kunstiklassikaid Euroopast, Aasiast ja USAst,» tutvustas Neudorf eelseisvaid muudatusi.

Telepakettide turul konkureerival Starmanil ei ole lähiajal põhipaketi kanalite valikus muudatusi plaanis teha.

«Püüame kanalite muudatusi teha üks kord aastas ehk võimalikult vähe. Muudatusi teeme sel juhul kui on mõni uus kanal juurde tulemas või hoopis lõpetab edastamise Eestis ja ka siis kui mõne kanali reitingud on oluliselt muutunud,» põhjendas kommunikatsioonijuht Kristi Reiland.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles