Peterburi rong muudab hilisõhtuste reiside aegu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Ülemiste ja Tallinn-Väike suunalt Balti jaama sõitvad rongid kasutavad sama rööbasteed, antakse rahvusvahelistele rongidele saabumisaja osas eelisõigus.
Kuna Ülemiste ja Tallinn-Väike suunalt Balti jaama sõitvad rongid kasutavad sama rööbasteed, antakse rahvusvahelistele rongidele saabumisaja osas eelisõigus. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Seoses rahvusvaheliste reisirongide sõiduplaani muutumisega hakkavad eelolevast pühapäevast Elroni kaks edela- ja üks idasuunaline rong 6–7 minutit hiljem väljuma.

Siseriiklike rongiaegade hilisemaks nihkumine on tingitud Peterburi-Tallinna rongiaja muutusest. «Küsimus oli Balti jaama sissesõidus – rongid ei saa samal ajal sisse ja välja sõita,» selgitas Elroni arendusjuht Ronnie Kongo.

14. detsembrist muutuvad edelasuunal kahe reisi väljumisajad – Tallinn-Türi reis hakkab senise 22.20 asemel väljuma kell 22.26 ning Rapla-Tallinn reis hakkab senise 21.47 asemel väljuma kell 21.53.

Idasuunal muutub Aegviidu-Tallinn reisi väljumisaeg 7 minutit hilisemaks – alates 14. detsembrist väljub see reis senise 21.40 asemel kell 21.47.

Rongisõitjaid sõiduaja muutus Elroni arendusjuhi hinnangul mõjutama ei peaks. «Need on minimaalsed 6–7 minutit,» märkis ta.

Täpsem sõiduplaan on leitav Elroni kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles