Moskva rongipiletite hinnad langevad rohkem kui poole võrra

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Тоомас Хуйк

Raudteel rahvusvahelist reisijatevedu korraldav AS GoRail langetab alates 12. jaanuarist sõidupiletite hindu Tallinna-Moskva rongiliinil kuni 60 protsenti, millega ühe suuna hind algab edaspidi 43 eurost.

Go Raili arendusdirektori Jolan Ševtsovi sõnul saavutati väga soodsad piletihinnad koostöös Venemaa Raudteega. «Loodame, et soodne sõiduvõimalus elavdab reisimist kahe naaberriigi vahel ning ühtlasi turismisektorit tervikuna,» rääkis Ševtsov.

Moskva rongi koosseisu kuuluvad alates 12. jaanuarist istevagun, platskaardivagun ja kupeevagunid. Sõidupileti hind istevagunis on 43 eurot ja platskaardivagunis 64 eurot. Piletite hinnad kupeevagunites algavad 82 eurost, olenevalt ostu kuupäevast ja kohast kupees.

Ühtlasi annab Go Rail teada, et alates 14. detsembrist muutub rahvusvaheline reisirongide sõiduplaan. Samast kuupäevast alates suundub Tallinna-Peterburi rong Vitebski vaksali asemel Baltiiskisse.

«Rongide väljumisajad jäävad üldjuhul samaks või nihkuvad mõne minuti võrra hilisemaks, mistõttu ohtu rongist graafikumuudatuse tõttu maha jääda ei ole,» sõnas Jolan Ševtsov. «Uus sõiduplaan toob ka kaasa rekordiliselt kiire sõiduaja Peterburi liinil. Esimest korda alistame Tallinnast Neevalinna sõites kuue tunni piiri.»

Täpsemat infot leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles