McDonald’si külastajad annetasid puuetega lastele üle 27 000 euro

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekaitse liidu juht Martin Medar võtab vastu restoranikülastajate annetatud summaga tšeki.
Lastekaitse liidu juht Martin Medar võtab vastu restoranikülastajate annetatud summaga tšeki. Foto: Erakogu

Novembris toimunud heategevuskampaania käigus kogutud 27 750 euro abil kohandatakse lastekaitse liidu Remniku õppe- ja puhkekeskus liikumispuudega laste vajadustele vastavaks.

Kaheksandat korda läbi viidud algatuse raames müüs McDonald’s heategevuslikul eesmärgil kampaania võtmehoidjaid ning kutsus inimesi üles spetsiaalse naerusuuga pilte tegema, annetades kampaania alguses iga pildi eest ühe euro ja lõpus viis eurot projekti elluviimiseks.

Lastekaitse liidu juhi Martin Medari sõnul ületab kogutud rahasumma kõik ootused. «Summa on väga suur ning selle üle on siiras heameel,» märgib Medar.

Kogutud annetuste tulemusena muudetakse üks Remniku keskuse hoone ligipääsetavaks, rajatakse vajalikku inventari sisaldav pesuruum ning laud- ja kaldteed kõikjale laagri aladele. Eesmärk on juba 2015. aasta suvel tervitada laagris esimesi liikumispuudega lapsi.

McDonald’s Baltikumi turundusdirektori Marius Stonkuse sõnul on laste heaolu restoraniketi üks prioriteete ja sel aastal on restoranikülastajate abiga annetatud Balti riikides heategevuseks enam kui 70 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles