Saaremaa jääb esimesena Eesti Energia esindusest ilma

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edaspidi saavad saarlased oma asju ajada Eesti Energia e-teeninduse kaudu.
Edaspidi saavad saarlased oma asju ajada Eesti Energia e-teeninduse kaudu. Foto: Margus Ansu / Postimees

Paaripäevase etteteatamisega sulgeb Eesti Energia oma esindusleti Kuressaare postkontoris – esmaspäevast on Saaremaa esimene maakond, kus energiaettevõttel enam esindust ei ole.

Kuigi veel eile külastas Saaremaa ainukest esindust ligi paarkümmend klienti, sunnib Eesti Energiat sulgema vähene külastatavus, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Meie Kuressaare teeninduspunkti külastatavus on viimastel aastatel oluliselt vähenenud,» märgib Eesti Energia teenindusosakonna juht Eve Vuks. Kui varem oli Kuressaares tema sõnul üle 30 külastuse päevas, siis on see arv tänaseks langenud keskmiselt 10 külastajale, kellest pooled soovivad vaid oma näitu teatada.

«Kuna juba tänaseks on 50 protsenti Saaremaa tarbimiskohtadest kaugloetavad arvestid paigaldatud ja iga kolmas saarlane ei pea juba täna oma näitu teatama, siis väheneb jätkuvalt ka nende külastajate arv,» lisab Vuks.

Edaspidi soovib Eesti Energia nende sadade saarlastega, kes kuu jooksul seni klienditeenindust kasutasid, suhelda telefoni, elektron- või tavaposti teel või soovitatakse suhelda hoopis elektritehnikutega.

Saaremaal on Eesti Energial ligi 19 000 klienti.

Refereeritud artiklit saab lugeda ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles