Helkurikonkursi võitjad on selgunud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiosaatja kott jahikoerale, et jahimehed notsu pähe maha ei laseks. Et koer nähtav oleks on kasutatud neoonoranži ja helkurit- peal kits, kuusk ja lumehelves. Modelliks kasutatud kassi, sestkoera polnud võtta.
Raadiosaatja kott jahikoerale, et jahimehed notsu pähe maha ei laseks. Et koer nähtav oleks on kasutatud neoonoranži ja helkurit- peal kits, kuusk ja lumehelves. Modelliks kasutatud kassi, sestkoera polnud võtta. Foto: Mariliis Järvela

Näputööoskajaid on Eestis väga palju, tõestas Postimehe isetehtud helkurite konkurss. Konkursile saadeti fotosid alates tikitud mantlitest kuni eheteni. Kõik tööd olid erakordselt kaunid.

Loosi tahtel saab peaauhinna - 20-eurose Helmehaldja kinkekaardi Mariliis Järvela, kes oli teinud raadiosaatjakoti koerale. Fotol demonstreeris seda koera puudumise tõttu küll kass.

Signe Pulini helkurid.
Signe Pulini helkurid. Foto: Signe Pulin

Politsei poolt välja pandud auhinnad saavad Maarja Luik, kes saatis foto helkuringlitest, ja Signe Pulin, kes teeb lill-helkureid.

Maarja Luige looming.
Maarja Luige looming. Foto: Maarja Luik

Palju õnne võitjatele, toimetus võtab teiega ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles