Aastavahetusel muutuvad praamide sõidugraafikud

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos

Jõuludel ja aastavahetusel muutub saarte ja mandrivahelise praamiliikluse graafik.

Väinamere Liinide teatel sõidavad parvlaevad 19. detsembrist 1. jaanuarini riigi poolt tellitud nn aastavahetuse graafiku alusel, mis muudab tavapärase parvlaevade sügis-talvise graafiku tihedamaks.

Pühadeperioodil 19.detsembrist 1. jaanuarini kehtib mandri ja suursaarte vahelistel parvlaevaliinidel tavapärasest sagedasem väljumisgraafik, kus vastavalt varem väljakujunenud nõudlusele on päevade lõikes graafikutes erinevusi.

Rohuküla-Heltermaa liinile on lisatud pühadeaegsel perioodil 44 reisi.

Lisaks on 24. ja 31. detsembri kella 22 väljumised nihutatud poolteist tundi varasemaks, toimudes samal päeval kell 20.30.

Kuivastu-Virtsu liinile on lisatud 83 väljumist, millest 19 reisi on asendusreisid ärajäävatele väljumistele. Ära jäävad 24., 25. ja 26. detsembri ning 1. jaanuari varahommikused reisid ning lisaks ka 24. detsembri ja 31.detsembri kell 23 Kuivastust ja 00.00 Virtsust väljuvad reisid.

Reiside toimumist palub praamifirma eelnevalt üle kontrollida siit ja nutirakenduse Tuulelaevad e-pileti ostukalendrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles