Balti jaam läheb aasta hakul remonti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu nimetatakse Balti jaama ootesaaliks, mil ametlikult suurust 73 ruutmeetrit, kitsast käiku pandimaja, piletikassade ja Selveri kassade kõrval. Seevastu Selver võtab enda alla 850 ruutmeetrit.
Praegu nimetatakse Balti jaama ootesaaliks, mil ametlikult suurust 73 ruutmeetrit, kitsast käiku pandimaja, piletikassade ja Selveri kassade kõrval. Seevastu Selver võtab enda alla 850 ruutmeetrit. Foto: Mihkel Maripuu

Balti jaama ootesaal ehitatakse uue aasta hakul kaks korda suuremaks ning perroonidele paigaldatakse uus elektrooniline infosüsteem.

Eesti reisirongiliiklust korraldava Elroni uue aasta plaanide kohaselt mugandatakse reisijate ooteaega. Koostöos Balti jaamahoone omanikuga läheb 18. jaanuarist remonti praegune ootesaal, mis ehitatakse pandimaja arvelt kaks korda suuremaks, ütles Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip tänasel reisirongifirma pressikonverentsil. Tööd peaksid lõppema veebruari keskpaigaks. «See kindlasti ei ole ideaalne lahendus, kuid kindlasti parem kui praegune,» ütles Ossip. Ka uuendatakse ajale jalgu jäänud Balti jaama infosüsteem. «See lahendus, mis sinna tuleb, peaks vastama klientide ootustele ja meie soovidele,» lubas Ossip. Järgmise aasta jooksul pannakse üles uued infotablood ja uuendatakse ka häälteavitussüsteemi.

Ehitustöid jaamahoones rahastab jaamahoone omanik, Elron katab tulevase ooteruumi sisustuskulud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles