Vene turistid tühistavad Ida-Virumaal hotellibroneeringuid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toila spa-hotell on üks nendest Ida-Virumaa ettevõtetest, mis loodab aastavahetusel Venemaa turistide külastusest tulu teenida.
Toila spa-hotell on üks nendest Ida-Virumaa ettevõtetest, mis loodab aastavahetusel Venemaa turistide külastusest tulu teenida. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Vene turistid on hakanud järgemööda aastavahetuse hotellibroneeringuid tühistama, kuna vabalanguses Vene rubla kurss võimaldab varasemast vähem kulutada.

Drastilise languse läbi teinud Vene rubla kurss võimaldab keskmist palka teenival idanaabril veeta mõnes Ida-Viru spaahotellis 3-4 ööd. Seetõttu pole ime, et aastavahetuseks tehtud broneeringuid üksteise järel tühistatakse, kirjutab tänane Põhjarannik.

Toila spaahotell oli aastavahetuseks täielikult välja müüdud, kuid viimastel päevadel on üles öeldud umbes 10 protsenti broneeringutest.

Suuremast hävingust päästab see, et enamik paketiostjaid olid varem teinud ettemaksu.

Äraütlejate seas ongi põhiliselt need, kel oli see veel tegemata.

Loe lähemalt tänasest Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles