Elron jättis kohtlanõmmelased pika ninaga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda Kohtla-Nõmmel peatuma pidanud rongi tervitama tulnute elevus jäi üürikeseks − raudruun tuhises neist hooga mööda.
Esimest korda Kohtla-Nõmmel peatuma pidanud rongi tervitama tulnute elevus jäi üürikeseks − raudruun tuhises neist hooga mööda. Foto: Peeter Lilleväli/Põhjarannik

Peatuse asukohamuutus pani eile esimest korda Kohtla jaama asemel Kohtla-Nõmmel peatuma pidanud Narva-Tallinna reisirongi ooteplatvormist täie hooga mööda kihutama.

Narva suunalt paistma hakkanud rongituled ajasid rongi tervitama tulnud rahva elevile, kuid selle lähendes oli selge, et see sõidab peatusest hooga mööda, vahendab Põhjarannik.

Kohalolnud ütluste järgi oli näha, et rongijuht üritab küll viimasel hetkel pidurdada, kuid rongi see ei peatanud ning peatuses ootajail ei jäänud muud üle, kui lahkujale järele lehvitada.

«Ega’s midagi, peame vist homme jälle tulema,» võtsid rongiga sõita soovinud juhtunut huumoriga ja asusid tagasi kodu poole.

Elroni juhte teavitati kohe juhtunust. «Rongijuht oli ise ka šokis,» märkis ettevõtte kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik pool tundi hiljem. Talle oli eelnevalt öeldud, et nüüd on peatus Kohtla-Nõmmel, aga harjumusest peatus ta ikkagi Kohtlas.

«Vabandan siiralt juhtunu pärast ja annan edasi ka rongijuhi vabandused,» ütles Elroni liikluskorralduse juht Pille Pärnjõe. «Tegu oli rongijuhi eksimusega, tema suhtes on algatatud sisejuurdlus. On kahetsusväärne, et selline olukord tekkida sai.»

Elroni kodulehel olevas sõiduplaanis oli veel eile õhtul Tallinnast Narva sõitva rongi peatusena kirjas Kohtla. Narvast Tallinna sõitev rong peaks selle plaani järgi küll juba Kohtla-Nõmmel peatuma.

Elron palub klientidelt ja Kohtla-Nõmme inimestelt vabandust ning palub reisijatel tekkinud ebamugavuste kompenseerimiseks Elroni poole pöörduda.

Täismahus artiklit saab lugeda Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles