Lugeja küsib: miks Coca-Cola joojaid kiusab?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola pudelid.
Coca-Cola pudelid. Foto: SCANPIX

«Coca-Cola uued korgid on väiksemad ja krobelisemad. Neid peab sageli jõuga keerama nii, et käed valusad ja nahk katki. Kas need ebamugavad korgid jäävadki nüüd kasutusse? Miks Coca-Cola joojaid kiusab?» küsib lugeja.

Vastab Coca-Cola HBC Eesti avalike suhete juht Nele Normak.

Alates selle aasta novembrist on Coca-Cola HBC Eesti oma Leedu tehases juurutanud looduskeskkonda säästva innovatsiooni, mille tulemusena on vähenenud toote pakendimaterjali kaal ja lühenenud pudelikaela pikkus, millega kaasneb ka uudne kork.

Korgi haardepind on pisut väiksem ja võib tarbijale korgi avamisel esialgu pisut harjumatu tunduda. Samas on Bonaqua Still vesi olnud sarnase korgiga Eesti turul juba kaks aastat ja tarbijate poolt hästi vastu võetud.

Sama korki kasutatakse ka teistes Euroopa riikides ning tarbijad on selle kenasti omaks võtnud. Antud innovatsioon toob kaasa plastmaterjali säästu keskmiselt neli grammi pudeli kohta ehk siis ühe pudeli valmistamiseks kulub kümme protsenti vähem materjali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles