Nilbe kirjaga lastesukkpükse müüdi üle Eesti

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maximas müügil olnud nilbe tekstiga sukkpüksid.
Maximas müügil olnud nilbe tekstiga sukkpüksid. Foto: Lugeja foto

Maxima teatel sattus ebameeldivate asjaolude kokkulangemise tõttu üle Eesti müüki ligi paarkümmend paari väikelaste suurustes sukkpükse kirjaga «Kas ma ajan sind kiima?».

«Loomulikult oleks elementaarne, kui selliseid kirju peal ei oleks,» rääkis Maxima brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe. Lehtmäe sõnul oli nilbe tekstiga väikelaste sukkpükste näol tegu kampaaniatootega, mille kohta on poel vähem infot kui tavasortimendi puhul. «Tavaliselt tarnija teeb meile toote osas hinnapakkumise, kirjeldusega «laste sukkpükste assortii», mille juures on ära toodud värvid ja suurused,» rääkis Lehtmäe, kuidas kampaaniatooteid valitakse. Tarnija toob küll näha ka mõne paari toote näidised, kuid selliste sukkpükste assortii puhul on tavaliselt tegu nö «lillede ja mesimummudega». Lehtmäe rõhutas, et sellise täiesti aktsepteerimatu sõnumi lisamist ei oleks keegi osanud ette kujutadagi.

Kui Maximani jõudis info ebasobivate sukkpükste kohta, siis hakati poode kontrollima ja üle Eesti leiti müügil u paarkümmend sellise kirjaga toodet. «Me oleme ise tõsiselt šokeeritud, ma olen ka ise ema ja ei taha, et midagi sellist meil müügil olla võiks,» rääkis Lehtmäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles