Tarnija nilbete lastesukkpükste tootjaga koostööd lõpetama ei kiirusta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maximas müügil olnud nilbe tekstiga sukkpüksid.
Maximas müügil olnud nilbe tekstiga sukkpüksid. Foto: Lugeja foto

Maxima poes müügil olnud nilbe kirjaga laste sukkpükste maaletooja Andres Sooaluste sõnul ootab ta tootjapoolse selgituse ära, sest «ühe väikse sellise asja» pärast ei saa koostööd lõpetada.

«Me oleme neilt (HQT Europe –toim) mitukümmend aastat kaupa ostnud ja kunagi ei ole probleeme olnud,» rääkis Singola juhatuse liige Andres Sooaluste firmast, kelle väikelaste sukkpükstel on «Do I make you horny? (eesti keeles - kas ma ajan sind kiima?).

Küsimusele, kas ettevõte kavatseb ka edaspidi HQT Europega koostööd jätkata, vastas Sooaluste, et ta ei ole saanud veel tootjaga rääkida. «Me ootame ära, mis nemad ütlevad ja siis vaatame, sest ma ei saa ühe väikse sellise asja pärast kohe otsuseid teha,» kinnitas ta.

Sooaluste sõnul ei olnud neil mingit aimu, et osa sukkpükse võiks kanda nilbet teksti. «Me kontrollime loomulikult kõik üle, aga sukkpüksid on rulli keeratud, nad ei ole sirgelt lahti» selgitas ta. Ta kinnitas, et sukkpüksid saabuvad neile 12 tükki ühes pakis, läbisegi eri suuruses ja mustriga ning neil puudub võimalus pilte valida. Kuigi ettevõttes vaadatakse kaup läbi ja varustatakse vöötkoodide ja etikettidega, jäi üks partii Sooaluste sõnul lahti võtmata. «Lipsas jah kogemata läbi,» möönis ta. «Oleme vabandused välja jaganud, kellele jagada on,» lisas ta.

Maximas oli eelmisel nädalal kampaaniakaubana müügil laste sukkpüksid, mil oli peal ebasobiv kiri. Poeketi teatel oli nilbe tekstiga tooteid müügil üle Eesti u paarkümmend paari. Sooaluste sõnul olid sukkpüksid  toodetud Hiinas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles