Mida ei tasuks naisele jõuludeks kinkida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised tahaksid jõulupühadel tunda, et partner tõeliselt hellitab neid. Tegelikkuses kulub meestel naiste kinkidele umbes kolm korda vähem raha kui naised arvavad.

Näiteks keskmine Suurbritannia naine eeldab, et mees kulutab tema jõulukingile vähemalt 170 naela (umbes 216 eurot), kuid tegelikult on meeste seas läbi viidud küsitlused näidanud, et mehed kulutavad naiste jõulukinkidele keskmiselt 54 naela (umbes 68 eurot), kirjutab Briti naisteportaal Female First.

Milliseid kinke ei tasuks naistele jõulude ajal teha? Siin on mõned näited:

  1. sokid;
  2. vannisool;
  3. šokolaad;
  4. parfüüm;
  5. deodorant;
  6. tualetitarbed;
  7. kinkekaardid;
  8. köögitarvikud;
  9. raha;
  10. auto klaasipuhastid (kojamehed);
  11. õmblustarvikud.

Miks peetakse neid kingitusi kõige halvemateks valikuteks? Kuna paljude naiste arvates pole selline kingitus läbimõeldud ja leidub naisi, kes ei soovi jõulukingiks saada midagi praktilist. Pigem eelistatakse seda, mida hing ihkab, mitte seda, mida reaalselt vaja võiks minna.

Suurbritannias läbi viidud küsitlus näitas, et üks naine kümnest tunneb iga aasta partneri jõulukinki avades pettumust, kuna tema nägi mehe kingi kallal rohkem vaeva. Pettumuse vältimiseks on mõned paarid otsustanud jõulukinke üldse mitte teha.

Küsitlustes osalenud naised on tunnistanud, et tahavad jõuludeks midagi, mis näitab, et mees on kingitusele tõesti mõelnud, mitte ostnud viimasel minutil midagi vaid seetõttu, et kuusealune poleks päris tühi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles