Piltuudis: Tallinna lennujaama saabus kahemiljones reisija

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lennujaama kahe miljones reisija. Pildil Silver Saar, Ljudmilla ja seitsmekuune Alexander.
Tallinna Lennujaama kahe miljones reisija. Pildil Silver Saar, Ljudmilla ja seitsmekuune Alexander. Foto: Jaanus Lensment

Täna ületas teist korda ajaloos Tallinna lennujaama reisijate arv aastas kahe miljoni piiri - kahemiljones reisija on seitsmekuune Alexander Saar, kes saabus oma vanematega lennujaama kella 14 paiku.

«See tuli muidugi üllatusena,» ütles pereisa Silver Saar lennujaama pagasialast väljudes. Perekonda tervitas lennujaama terminaliteenuste osakonna juhataja Asko Kivinuk, kes andis neile üle Tallinna lennujaama äriklassi ootesaali kaks priipääset, lennujaama logoga villased sokid ning tunnistuse selle kohta, et tegemist on kahemiljonenda reisijaga.

Perekond saabus Easy Jeti lennult Londonist. «Käisime sõpradel külas, seekord pidasime jõule Londonis,» lisas Saar.

Esimest korda ületas Tallinna lennujaama reisijate arv aastas kahe miljoni piiri 2012. aastal. Miljoni reisija piiri ületas lennujaam aastal 2005.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles