Poest ostetud mandariinides vingerdasid ussikesed

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees leidis mandariinist ussikesed.
Mees leidis mandariinist ussikesed. Foto: Erakogu.

25. detsembril Viljandist Uku keskuse Rimist mandariine ostnud mees avastas ebameeldiva üllatusena, et puuviljas vingerdavad valged ussikesed.

Ühes Viljandi Facebooki grupis on see info ka hoiatuseks üles pandud ning seda on ligi 700 korda jagatud. Rimi pressiesindaja Katrin Bats kinnitas, et sellekohane info on ka nendeni jõudnud.

«Loomulikult ei ole selline vaatepilt meeldiv ning meil on juhtunu pärast kahju,» ütles ta. Rimi kontrollis pärast juhtunut Viljandis pisteliselt mandariine ning rohkem midagi sellist Batsi sõnul ei tuvastatud.

Rimisse jõuab jõulukuul enam kui 700 tonni mandariine ning iga partii läbib kvaliteedikontrolli. «Paraku iga vilja sisse piiluda ei saa,» märkis Bats.

«Tasub siiski meeles pidada, et mandariinid kasvavad looduses ning kasvamise käigus võib ka kõik looduslik sinna sattuda. Samas, aastate jooksul on meie kvaliteedikontroll midagi sellist tuvastanud üliharva,» lisas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles