Paljud toidukohad panevad aastavahetuseks uksed kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bonaparte
Bonaparte Foto: Kultuurikava.ee

Mitmed toidukohad on aastavahetusel otsustanud oma «putka» kas varakult sulgeda või siis suletuna hoidagi – nii tuleb hilistel ärkajatel leppida vaid kodus pidutsemisega.

Tallinna kohtadest, mis toimetusele silma jäid, on näiteks restoran-pizzeria Rucola täna avatud vaid kella 18ni ning 1. jaanuaril alates kella 16st.

Mustamäel asuv restoran Talleke ja Pullike paneb köögi juba kella 17st kinni, et toidukoha uks kell 18 lukku keerata.

Prantsuse restorani ja pagariäri Lyoni Mustamäe köök sulgeb uksed kell 15, kesklinnas kell 18.

Tallinna vanalinnas asuv restoran Bonaparte sulgev bistroo kell 17, Energia avastuskeskuse kohviku kell 16 ja Bonaparte Deli kell 15. 1. jaanuaril on restoran suletud.

Telliskivi loomelinnaku hittbistroo Kukeke sulgeb täna uksed juba kell 17. Uue aasta esimesel päeval on toidukoht aga kinni.

Ka tudengilinnas Tartus ei ole aastavahetusel lahti mitte kõik söögikohad. Nii aasta viimasel kui ka esimesel päeval on suletud näiteks kohvik Cafe Truffe ja Ülikooli kohvik.

Aasta viimasel päeval oli tavapärasest lühemalt avatud ka Vilde lokaal, mis sulges uksed kell neli pärastlõunal. Ka esimesel jaanuaril ei ole võimalik seal einestada.

Kohvik Pierre'is saab kooki süüa täna kella kaheksani õhtul ning esimesel jaanuaril kella 12st lõunal kuni õhtul kella 23ni.  

Nii mõnigi suvepealinna söögikoht on aastavahetusel töötajatele puhkust lubanud. Näiteks Lime lounge on suletud lausa tänasest kuni neljanda jaanuarini. Kohvikus Wine Piccadilly ei saa veini nautida ei täna ega homme.

Pärnu Kalamajaka kohvikut sai külastada täna õhtul kella viieni ning pagariäris Komfek saab suu magusaks teha kella kaheksani.

Hea lugeja, anna teada, millised toidukohad on sulle üllatuslikult täna kas vähem avatud või sootuks suletud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles