Õnnetus mõjutab Tallinna lennugraafikut ka täna

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubalennukil purunes Tallinna lennujaamast startimisel telik
Kaubalennukil purunes Tallinna lennujaamast startimisel telik Foto: Karli Saul

Esimesed lennukid maandusid purunenud telikuga Poola kaubalennuki tõttu suletud Tallinna lennuväljale kella 1.25 paiku öösel, kuid õnnetus mõjutab lennugraafikut ka täna.

Täna öösel kell 00.30 tõsteti lendutõusmisel teliku purunemise tõttu lennurajal olnud kaubalennuk treilerile ja transporditi rajalt minema, teatas Põhja-Eesti päästekeskus.

Tallinna lennujaam teatas, et kell 00.55 oli lennujaama lennurada seal olnud transpordilennukist vabastatud. Esimesed Estonian Airi lennukid maandusid kella 1.25 paiku.

Öösel teatas Estonian Air, et õnnetusega seoses hilines või oli mujale suunatud mitu lendu.

Öösel maandusid hilinemisega lennud Kopenhaagenist, Brüsselist ja Oslost. Stockholmist saabuma pidanud lennuk väljub sealt täna hommikul kell 9.

Kuressaare-Tallinna lend suunati kolmapäeva õhtul Helsingisse. Reisijad toimetati sihtkohta Oslo-Tallinn lennuga, mis tegi vahemaandumise Helsingis.

Tulenevalt lennukite hilisemast saabumisest esineb kõrvalekaldeid neljapäevases lennugraafikus.

Ligi kolm tundi hilinevad Pariisi ja Londoni lennud. «Estonian Air pakub oma reisijatele igakülgset abi ja hoolitsust, organiseerib vajadusel hotelli ning toitlustuse, reisijad toimetatakse sihtkohta esimesel võimalusel,» teatas lennufirma esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles