Palo lubab: postkontor hakkab asendama Swedbanki

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maainimestel tuleb varsti sularaha saamiseks seada sammud pangakontori asemele postkontorisse.
Maainimestel tuleb varsti sularaha saamiseks seada sammud pangakontori asemele postkontorisse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Majandusminister Urve Palo lubab, et pangateenused muutuvad juba lähiajal üle Eesti paremini kättesaadavaks, sest Omniva ja Swedbank hakkavad koostööd tegema.

«Swedbank kinnitas mulle tänasel kohtumisel, et läbirääkimised Omnivaga on lõpusirgel ning ligi 200 postkontoris pangateenuse pakkumine on reaalne võimalus juba lähiajal,» teatas majandusminister Urve Palo pressiesindaja vahendusel. Ta lisas, et samuti on Omnival soov tulevikus pakkuda pangateenuseid ka postipunktides.

«Minu soov on, et inimesed saaksid postkontorites kasutada peamisi pangateenuseid, nagu sularaha väljavõtmine ja sissemakse ning ülekannete tegemine ja arvete maksmine. Seejuures on oluline, et säilib müntide sissemakse võimalus, mis on tähtis väikeettevõtjatele,» lausus Palo. Ta lisas, et loodetavasti Swedbank ja Omniva lepivad viimastes detailides peagi kokku ja jõuavad kiiresti lepinguni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles