Elioni klientidele koidab lootus pääseda netikiiruse langusest

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema seebiseriaali vaatamise aeg võib teismelise meele mõruks teha, sest netikiirus langeb.
Ema seebiseriaali vaatamise aeg võib teismelise meele mõruks teha, sest netikiirus langeb. Foto: SCANPIX

Kui Starman kiidab oma klientidele, et teleri sisselülitamisel internetikiirus ei vähene, siis Elioni kasutajatel tuleb seda aega veel pisut oodata.

«Erinevalt iptv tehnoloogial põhinevatest teenusepakkujatest (näiteks Elion) ei tähenda Starmani teenuse kasutajatel teleri sisselülitamine internetiühenduse kiiruse langust,» kiidab Starman oma kodulehel oma teenust. Elioni avalike suhete juhi Raigo Neuhausi sõnul edastatakse Elioni nutiTV kliendini üle IP protokolli ning klientidele, kelle internetiühendus on praegu vanadel tehnoloogiatel, võib see tähendada televiisori vaatamise ajal interneti kiiruse vähenemist.

«Samas on Elion viinud viimastel aastatel kliente jõudsalt üle uutele tehnoloogiatele, kus televisiooni jaoks on garanteeritud eraldi riba televisiooni jaoks,» rääkis ta. Uuel tehnoloogial ühendusi kasutab Neuhausi sõnul juba üle 70 000 kliendi. «Kolme aasta perspektiivis viime umbes 80 protsenti klientidest üle uuele tehnoloogiale,» lubas Elioni esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles